You Are Here: Home » Gnomonologji » ASKUSH NUK MASHTROHET MË LEHTË SE SA AI QË SHPRESON! ZAKONISHT, NDIHMON DHE AI VETË NË MASHTRIMIN E TIJ… DIPLOMACI ËSHTË ARTI TË LEJOSH TJETRIN TË BËJË ATË QË DO TI…

ASKUSH NUK MASHTROHET MË LEHTË SE SA AI QË SHPRESON! ZAKONISHT, NDIHMON DHE AI VETË NË MASHTRIMIN E TIJ… DIPLOMACI ËSHTË ARTI TË LEJOSH TJETRIN TË BËJË ATË QË DO TI…

ALBSTROKA-BLOG-LORENA-STROKA-GAZETARE-THENIE-LORENA-STROKA-POEZI-LIBRAShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

  • Qëndrueshmëri s’do të thotë palëvizshmëri…
  • Diplomaci është arti të lejosh tjetrin të bëjë atë që do ti…
  • Askush nuk mashtrohet më lehtë se sa ai që shpreson. Zakonisht, ndihmon dhe ai vetë në mashtrimin e tij!
  • Mrekullitë e vërteta bëjnë pak zhurmë…
  • Ai që flet në emër të të tjerëve është gjithmonë mashtrues…
  • Kur bëhet fjalë për ndjenja, çdo gjë që mund të numërohet, nuk ka asnjë pikë vlere…
  • Kurrë nuk harroj fytyra, por, në rastin tuaj, po bëj një përjashtim…
  • Fashizmi nuk përcaktohet nga numri i viktimave, por, nga mënyra se si janë vrarë./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top