You Are Here: Home » Gnomonologji » Nga seriozja te qesharakja, largësia është e vogël. Por, nga qesharakja te seriozja, largësia është tejet e madhe… Gjërat që nuk duhet të bësh, zakonisht i mëson duke i bërë… “Nëse”, “mbase” dhe “por”, nuk çuan kurrë, askënd, askund!

Nga seriozja te qesharakja, largësia është e vogël. Por, nga qesharakja te seriozja, largësia është tejet e madhe… Gjërat që nuk duhet të bësh, zakonisht i mëson duke i bërë… “Nëse”, “mbase” dhe “por”, nuk çuan kurrë, askënd, askund!

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Katër themelet e botës janë: buka, vera, zjarri dhe gruaja…
  • Nga seriozja te qesharakja, largësia është e vogël. Por, nga qesharakja te seriozja, largësia është tejet e madhe.
  • Gjërat që nuk duhet të bësh, zakonisht i mëson duke i bërë…
  • Egoist: Njeriu që interesohet më shumë për vetveten sesa për mua!
  • Bëj diçka, nëse funksionon, bëj më shumë. Në qoftë se jo, bëj diçka tjetër!
  • “Nëse”, “mbase” dhe “por”, nuk çuan kurrë, askënd, askund!
  • Jeta është një rënie horizontale./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top