You Are Here: Home » Gnomonologji » Ç’të them vallë për atë që më kërkon para hua dhe pastaj rend të blejë një shpatë për të më vrarë?

Ç’të them vallë për atë që më kërkon para hua dhe pastaj rend të blejë një shpatë për të më vrarë?

albstroka-blog-lorena-stroka-libra-poete-perkthyese-wikipediaShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

  1. Ç’të them vallë për atë që më kërkon para hua dhe pastaj rend të blejë një shpatë për të më vrarë?
  2. Detyra e filozofisë është të gjejë rrugën më të shkurtër mes dy vendeve.
  3. Cili është ai që arrin të çlirohet nga trishtimi dhe vetmia, pa kaluar më parë nga faza e vuajtjes?
  4. Askush nuk më pengoi kurrë të bëja diçka që nuk i interesonte…
  5. Pse disa njerëz që peshkojnë në ujërat tuaja, pastaj mburren se peshqit e kapur janë të tyret?
  6. Kujtimi është pengesa e gurtë që na bën të rrëzohemi në rrugën e shpresës./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top