You Are Here: Home » Gnomonologji » Dashuria » Në qoftë se do të të duan, duaj dhe ti! Ç’lidhje ka dashuria me erosin? Dashuria është vetëmohim, ndërsa erosi është egoizëm!

Në qoftë se do të të duan, duaj dhe ti! Ç’lidhje ka dashuria me erosin? Dashuria është vetëmohim, ndërsa erosi është egoizëm!

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Në qoftë se do të të duan, duaj dhe ti!
  • Mëkati më i madh në dashuri është shpërfillja…
  • Ç’lidhje ka dashuria me erosin? Dashuria është vetëmohim, ndërsa erosi është egoizëm!
  • Kushdo që ka ndjerë dashurinë e madhe, nuk i jep rëndësi miqësisë…
  • Nëse do të doja më pak, ndoshta do të mundesha të flisja më shumë për të…
  • Një oqean pa përbindësha të panjohur, do të ishte gjumë pa ëndrra./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top