You Are Here: Home » Gnomonologji » AI QË NUK ËSHTË I BUKUR NË MOSHËN 20 VJEÇ, I FORTË NË 30, I PASUR NË 40 DHE I MENÇUR NË 50 VJEÇ, NUK KA PËR T’U BËRË KURRË AS I BUKUR, AS I FORTË, AS I PASUR DHE AS I MENÇUR…

AI QË NUK ËSHTË I BUKUR NË MOSHËN 20 VJEÇ, I FORTË NË 30, I PASUR NË 40 DHE I MENÇUR NË 50 VJEÇ, NUK KA PËR T’U BËRË KURRË AS I BUKUR, AS I FORTË, AS I PASUR DHE AS I MENÇUR…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Ai që nuk është i bukur në moshën 20 vjeç, i fortë në 30, i pasur në 40 dhe i mençur në moshën 50 vjeç, nuk ka për t’u bërë kurrë as i bukur, as i fortë, as i pasur dhe as i mençur.
  • Bashkëshortet janë dashnoret e burrit të ri, shoqërueset e burrit të pjekur dhe infermieret e burrit të moshuar.
  • Në dashuri të rinjtë paguajnë për ato që bëjnë dhe pleqtë për ato që nuk bëjnë.
  • Pleqtë i besojnë të gjitha. Moshat e mesme dyshojnë për të gjitha dhe të rinjtë i dinë të gjitha./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top