You Are Here: Home » Gnomonologji » NJIH VETVETEN…

NJIH VETVETEN…

Shqipëroi: Lorena Stroka, MA in Specialised Translation, UK

Benjamin Franklin

“Ka tri gjëra shumë të vështira: çeliku, diamanti dhe njohja e vetvetes…”

Të kuptosh vetveten nuk është e lehtë. Ndonjëherë nuk duam të dimë se kush jemi në të vërtetë. Është më e lehtë të besojmë në një motërzim romantik të vetes sonë ose thjesht ta shikojmë përmes syve të të tjerëve. Filloni të jeni vrazhdësisht të sinqertë me veten tuaj. Vijoni me mirëkuptimin, dhembshurinë dhe pranimin./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top