You Are Here: Home » Gnomonologji » I dituri mes të paditurve është si e bukura mes të verbërve!

I dituri mes të paditurve është si e bukura mes të verbërve!

Përktheu: Lorena Stroka

  • I dituri mes të paditurve është si e bukura mes të verbërve. (Saadi, 1213 – 1292, poet Persian).
  • Më tragjikja në jetë është se plakemi shpejt, dhe bëhemi të mençur tepër vonë. (Benjamin Franklin, 1906 – 1790, shkrimtar/politikan Amerikan).
  • Shkenca është dituri e organizuar dhe mençuria jetë e organizuar. (Immanuel Kant, 1724 – 1804, filozof Gjerman).
  • Ai që prish diçka për të mësuar se ç’është, ka braktisur shtegun e mençurisë. (J.R.R. Tolkien, 1892 – 1973, shkrimtar Anglez).

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top