You Are Here: Home » Gnomonologji » GJËRAT E MIRA KUR JANË TË SHPEJTA, JANË DYFISH MË TË MIRA… CILËSIA NUK ËSHTË KURRË RASTËSI. ËSHTË FRYTI I NJË PËRPJEKJEJE TË MENÇUR…

GJËRAT E MIRA KUR JANË TË SHPEJTA, JANË DYFISH MË TË MIRA… CILËSIA NUK ËSHTË KURRË RASTËSI. ËSHTË FRYTI I NJË PËRPJEKJEJE TË MENÇUR…

te-drejta-albstroka-lorena-strokaShqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Liri është e drejta e tjetrit të mos ketë të njëjtin mendim me ty…
  • Të drejtat e grave janë detyrimet e burrave…
  • Gjërat e mira kur janë të shpejta, janë dyfish më të mira…
  • Cilësia nuk është kurrë rastësi. Është fryti i një përpjekjeje të mençur…
  • Lumturia e vërtetë gjendet tek kujtimet dhe shpresat…
  • Fjalën e fundit e ka gjithmonë vdekja./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top