You Are Here: Home » Gnomonologji » Ekzistenca » Elementi më i keq në edukimin e të rinjve është… lehtësia, ajo lindë të gjitha kënaqësitë prej të cilave vjen ligësia! Kushdo që sundohet nga dashuria për paranë, nuk mund të jetë kurrë i drejtë me të tjerët…

Elementi më i keq në edukimin e të rinjve është… lehtësia, ajo lindë të gjitha kënaqësitë prej të cilave vjen ligësia! Kushdo që sundohet nga dashuria për paranë, nuk mund të jetë kurrë i drejtë me të tjerët…

albstroka-blog-lorena-stroka-thenie-biografiaShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

  • Elementi më i keq në edukimin e të rinjve është… lehtësia, ajo lindë të gjitha kënaqësitë prej të cilave vjen ligësia!
  • Shtyrjet e përsëritura çojnë në gjysmë-veprime.
  • I denji dhe i padenji nuk duken vetëm nga ato që bëjnë, por, dhe nga ato që dëshirojnë!
  • Fjala është hija (vetëm) e veprimit.
  • Kushdo që sundohet nga dashuria për paranë, nuk mund të jetë kurrë i drejtë me të tjerët.
  • Mos bëj zgjedhje të cilat mund të kapërcejnë forcën apo natyrën tënde.
  • Shkaku i gabimit është mosnjohja e më të fuqishmes./albstroka.com/

© Albstroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top