You Are Here: Home » Gnomonologji » FEMRAT E LUMTURA JANË SI KOMBET E LUMTURA, NUK KANË HISTORI… FEMRA NAIVE BESON LEHTË PREMTIMET E NJË MASHKULLI, NDËRSA AJO ME PËRVOJË KOMPLIMENTET E TIJ… KUR GRUAJA TË PYET PËR DIÇKA, NUK KËRKON PËRGJIGJE, POR VËMENDJE… GRUAJA QË NUK VLERËSON VETEN E SAJ, ZAKONISHT HEDH POSHTË DHE VLERAT E TË TJERAVE… NË QOFTË SE DO NJË FEMËR TË BUKUR, TË ZGJUAR DHE TË PASUR. DUHET TË MARTOHESH TRI HERË…

FEMRAT E LUMTURA JANË SI KOMBET E LUMTURA, NUK KANË HISTORI… FEMRA NAIVE BESON LEHTË PREMTIMET E NJË MASHKULLI, NDËRSA AJO ME PËRVOJË KOMPLIMENTET E TIJ… KUR GRUAJA TË PYET PËR DIÇKA, NUK KËRKON PËRGJIGJE, POR VËMENDJE… GRUAJA QË NUK VLERËSON VETEN E SAJ, ZAKONISHT HEDH POSHTË DHE VLERAT E TË TJERAVE… NË QOFTË SE DO NJË FEMËR TË BUKUR, TË ZGJUAR DHE TË PASUR. DUHET TË MARTOHESH TRI HERË…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Femrat e lumtura janë si kombet e lumtura, nuk kanë histori.
  • Femra naive beson lehtë premtimet e një mashkulli, ndërsa ajo me përvojë komplimentet e tij!
  • Kur gruaja të pyet për diçka, nuk kërkon përgjigje, por vëmendje.
  • Gruaja që nuk vlerëson veten e saj, zakonisht hedh poshtë dhe vlerat e të tjerave.
  • Femrat duan meshkujt e heshtur, pasi mendojnë se vetëm ata i dëgjojnë.
  • Femrat janë më të zgjuara se meshkujt, për arsye se dinë më pak dhe kuptojnë më shumë.
  • Pas çdo gruaje të suksesshme fshihet një mashkull që e ka braktisur.
  • Në qoftë se do një femër të bukur, të zgjuar dhe të pasur. Duhet të martohesh tri herë./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top