You Are Here: Home » Gnomonologji » Miqësia (ose dashuria) është një shpirt që banon në dy trupa…

Miqësia (ose dashuria) është një shpirt që banon në dy trupa…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Miqësia (ose dashuria) është një shpirt që banon në dy trupa…
  • Mos u nxito të bëhesh mik me dikë, por kur bëhesh, mundohu të qëndrosh i tillë.
  • Miku i mirë dhe hija shfaqen vetëm kur shkëlqen dielli.
  • Miqësia që ngjan me dashuri është e ngrohtë. Dashuria që ngjan me miqësi është e qëndrueshme./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top