You Are Here: Home » Gnomonologji » Dashuria » THONI Ç’TË DONI, POR, ËSHTË MË MIRË TË TË KENË BRAKTISUR, SE SA MOS TË TË KENË DASHUR KURRË…

THONI Ç’TË DONI, POR, ËSHTË MË MIRË TË TË KENË BRAKTISUR, SE SA MOS TË TË KENË DASHUR KURRË…

albstroka-blog-lorena-stroka-foto-shkrime-biografia-wikipediaShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

  • Është më mirë të duash, se sa të të duan. Është më e sigurtë.
  • Në matematikën e dashurisë, 1+1= gjithçka dhe 2 – 1= asgjë.
  • Dashuria është e dritshme si agimi dhe e heshtur si varri.
  • Thoni ç’të doni, por është më mirë të të kenë braktisur, se sa mos të të kenë dashur kurrë.
  • Urrejtja është dashuria e kthjelluar.
  • Burri pa grua: kokë pa trup. Gruaja pa burrë: trup pa kokë.
  • Fjalët e pamenduara mirë lindin armiqësi: Një lugëz mjaltë mbledh më shumë miza se sa një gallon uthull./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top