You Are Here: Home » Gnomonologji » QËLLON TË SHIKOSH BURRA TË ZGJUAR ME GRA BUDALLAQE, POR KURRË NJË GRUA TË ZGJUAR ME BURRË BUDALLA… GRUA E ZGJUAR ËSHTË AJO ME TË CILËN MUND TË SILLESH SI BUDALLA… GRATË E SHËMTUARA I NJOHIN BURRAT MË MIRË SE SA TË BUKURAT… BURRI ËSHTË AQ I MADH SA NDIHET DHE GRUAJA AQ SA DUKET…

QËLLON TË SHIKOSH BURRA TË ZGJUAR ME GRA BUDALLAQE, POR KURRË NJË GRUA TË ZGJUAR ME BURRË BUDALLA… GRUA E ZGJUAR ËSHTË AJO ME TË CILËN MUND TË SILLESH SI BUDALLA… GRATË E SHËMTUARA I NJOHIN BURRAT MË MIRË SE SA TË BUKURAT… BURRI ËSHTË AQ I MADH SA NDIHET DHE GRUAJA AQ SA DUKET…

Përktheu: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Qëllon të shikosh burra të zgjuar me gra budallaqe, por kurrë një grua të zgjuar me burrë budalla…
  • Burri që nuk është tani… nuk ishte kurrë.
  • Gratë e shëmtuara i njohin burrat më mirë se sa të bukurat.
  • Çmenduria e burrit ndonjëherë është bashkëshortja e dikujt tjetër.
  • Burri është aq i madh sa ndihet dhe gruaja është aq sa duket.
  • Gratë kanë uri të dyfishtë, turp të katërfishtë, guxim të gjashtëfishtë dhe pasion të tetëfishtë në krahasim me burrat
  • Grua e zgjuar është ajo me të cilën mund të sillesh si budalla./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top