You Are Here: Home » Gnomonologji » Sa larg duken yjet, sa larg është puthja jonë e parë, ah, sa shumë është plakur kjo zemra ime…

Sa larg duken yjet, sa larg është puthja jonë e parë, ah, sa shumë është plakur kjo zemra ime…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Lumturia nuk është diçka që përjetohet, por që kujtohet.
  • Çastet e bukura janë gjithmonë melankolike. E di që janë kalimtare, do që t’i mbash, por nuk mundesh.
  • Sa larg duken yjet, sa larg është puthja jonë e parë, ah, sa shumë është plakur kjo zemra ime…
  • Nuk ka gjë më të ëmbël se atdheu dhe prindërit.
  • Nostalgji është të ëndërrosh kënaqësinë pa jetuar dhembjen përsëri./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top