You Are Here: Home » Gnomonologji » Karakteri i fortë krijohet nga ndryshimi, karakteri i dobët nga qëndrueshmëria

Karakteri i fortë krijohet nga ndryshimi, karakteri i dobët nga qëndrueshmëria

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Burri me karakter të fortë, nuk ka karakter të mirë.
  • Karakteri i fortë krijohet nga ndryshimi, karakteri i dobët nga qëndrueshmëria.
  • Karakteri ynë i vërtetë është ajo që bëjmë kur mendojmë se nuk na shikon njeri.
  • Duhet të jesh diçka, para se të bëhesh diçka.
  • Ka tre lloje karakteresh: ai që tregojmë, atë që kemi dhe atë që mendojmë se kemi.
  • Në qoftë se nuk ke armiq, nuk ke karakter.
  • Dija të fal forcë, ndërsa karakteri respekt./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top