You Are Here: Home » Gnomonologji » E DËGJOJ DHE E HARROJ. E SHIKOJ DHE E KUJTOJ. E BËJ DHE E KUPTOJ… AI QË E DI SE ÇFARË FSHIHET PAS FJALËVE, FLET PA FJALË… SHKOLLIMI PA MENDIM TË NGATËRRON. MENDIMI PA SHKOLLIM TË SHTREMBËRON…

E DËGJOJ DHE E HARROJ. E SHIKOJ DHE E KUJTOJ. E BËJ DHE E KUPTOJ… AI QË E DI SE ÇFARË FSHIHET PAS FJALËVE, FLET PA FJALË… SHKOLLIMI PA MENDIM TË NGATËRRON. MENDIMI PA SHKOLLIM TË SHTREMBËRON…

Përktheu: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • E dëgjoj dhe e harroj. E shikoj dhe e kujtoj. E bëj dhe e kuptoj.
  • Kur shumohen ligjet. Shumëfishohen të paligjshmit.
  • Ai që e di se çfarë fshihet pas fjalëve, flet pa fjalë.
  • Fjalët e së vërtetës janë gjithmonë paradokse.
  • Shkollimi pa mendim të ngatërron. Mendimi pa shkollim të shtrembëron.
  • Ai që qëndron më lart, është i ngadaltë në fjalë dhe i shpejtë në vepra./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top