You Are Here: Home » Gnomonologji » Dashuria » Kush di ta bëjë dashurinë të përjetshme?

Kush di ta bëjë dashurinë të përjetshme?

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

Tom Robbins

Albert Kami shkroi se e vetmja pyetje serioze është nëse duhet të vetëvritesh apo jo…

Tom Robinsi shkroi se e vetmja pyetje serioze është nëse koha ka fillim dhe fund…

Kur janë parashtruar këto dy pyetje, dy gjëra ka mundësi të kenë ndodhur, Kami do ketë fjetur shtrembër, ndërsa Robinsi do ketë harruar të vër alarmin e zgjimit.

Pyetja serioze është vetëm NJË. Ja cila është:

Kush di ta bëjë dashurinë të përjetshme?

Përgjigjmu dhe unë do të them nëse duhet të vrasësh veten apo jo.

Përgjigjmu dhe unë do të qetësoj për fillimin dhe fundin e kohës.

Përgjigjmu dhe unë do të zbuloj nëse hëna ka arsye të jetë aty ku është./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top