You Are Here: Home » Gnomonologji » Ekzistenca » ENTUZIAZMI ËSHTË NJË VULLKAN GJIGANT, NË MAJËN E TË CILIT NUK MBIN KURRË BARI I DROJËS… NË QOFTË SE DUHET TË ZGJEDHËSH MES DY TË KËQIJAVE, ZGJIDH TË DUKSHMEN DHE JO TË FSHEHTËN, AKOMA DHE NËSE E PARA DUKET MË E KEQE SE E DYTA…

ENTUZIAZMI ËSHTË NJË VULLKAN GJIGANT, NË MAJËN E TË CILIT NUK MBIN KURRË BARI I DROJËS… NË QOFTË SE DUHET TË ZGJEDHËSH MES DY TË KËQIJAVE, ZGJIDH TË DUKSHMEN DHE JO TË FSHEHTËN, AKOMA DHE NËSE E PARA DUKET MË E KEQE SE E DYTA…

ALBSTROKA_BLOG_POETE_LORENA_STROKA_SHKRIMTAREShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

  • Nuk duhet të harrojmë që mes nesh ka ende njerëz shpellarë. Shpellat nuk janë gjë tjetër veçse zemrat e tyre.
  • Në qoftë se duhet të zgjedhësh mes dy të këqijave, zgjidh të dukshmen dhe jo të fshehtën, akoma dhe nëse e para duket më e keqe se e dyta.
  • Entuziazmi është një vullkan në majën e të cilit nuk mbin kurrë bari i drojës…
  • Dashuria pasionante është një etje e pashuar…
  • Në qoftë se do të kuptosh zemrën dhe mendjen e dikujt, mos u jep rëndësi arritjeve, por, pritshmërive të tij./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top