You Are Here: Home » Gnomonologji » MOS U BËJ KURRË MIK ME ATA QË KANË DETYRË MË TË LARTË APO MË TË ULËT SE TY. MIQËSI TË TILLA NUK DO TË BËJNË KURRË TË LUMTUR… ÇASTET MË TË LAVDISHME NË JETË NUK JANË TË ASHTËQUAJTURAT “DITËT E SUKSESIT”, POR ATO QË PAS NJË REFUZIMI APO DËSHPËRIMI TË RRISIN DËSHIRËN PËR TË JETUAR DHE PREMTOJNË ARRITJE TË MËDHA…

MOS U BËJ KURRË MIK ME ATA QË KANË DETYRË MË TË LARTË APO MË TË ULËT SE TY. MIQËSI TË TILLA NUK DO TË BËJNË KURRË TË LUMTUR… ÇASTET MË TË LAVDISHME NË JETË NUK JANË TË ASHTËQUAJTURAT “DITËT E SUKSESIT”, POR ATO QË PAS NJË REFUZIMI APO DËSHPËRIMI TË RRISIN DËSHIRËN PËR TË JETUAR DHE PREMTOJNË ARRITJE TË MËDHA…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Njeriu duhet të dijë si të pranojë refuzimin dhe si të refuzojë pranimin.
  • Mos u bëj kurrë mik me ata që kanë detyrë më të lartë apo më të ulët se ty. Miqësi të tilla nuk do të bëjnë kurrë të lumtur.
  • Çastet më të lavdishme në jetë nuk janë të ashtëquajturat “ditët e suksesit”, por ato që pas një refuzimi apo dëshpërimi, të rrisin dëshirën për të jetuar dhe premtojnë arritje të mëdha./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top