You Are Here: Home » Gnomonologji » Logjika dhe liria janë të papajtueshme me dobësinë…

Logjika dhe liria janë të papajtueshme me dobësinë…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Kur mendon se ndoshta nuk mundesh, ke të drejtë. Nuk mundesh.
  • Nuk ka të drejtë dhe të padrejtë. Ka të fortë dhe të dobët.
  • Vetëm forca mund të bashkëpunojë. Dobësia mundet vetëm të përgjërojë.
  • Logjika dhe liria janë të papajtueshme me dobësinë./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top