You Are Here: Home » Gnomonologji » Për sa kohë akoma do të mbizotërojë shoqëria e ASGJËSË?

Për sa kohë akoma do të mbizotërojë shoqëria e ASGJËSË?

albstroka-lorena-stroka-pse© Lorena Stroka

Kush është roli i historisë, kur një ditë rrezikojmë ta harrojmë?
Sa krime mund të përballojë njerëzimi pa u vetëvrarë?
Kur do të marrë fund pushtimi shoqëror?
Pse dënojmë krimet e luftës dhe jo krimet e paqes?
Pse çiltërsia është dënueshme?
Pse njerëzit janë kaq të rrallë?
Pse e vërteta duhet paraprirë gjithmonë nga një gënjeshtër?
Për sa kohë akoma do të mbizotërojë shoqëria e ASGJËSË?/albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top