You Are Here: Home » Gnomonologji » Dashuria » ASKUSH NUK DESHI ASKËND ASHTU SIÇ DO DONTE TA DONIN… DASHURIA DHE LOGJIKA NGJAJNË ME DIELLIN DHE HËNËN. KUR LINDË NJËRA, PERËNDON TJETRA… KUR NUK KE ATË QË DO, DUHET TË DUASH ATË QË KE… MESHKUJT DUAN PAK DHE SHPESH, NDËRSA FEMRAT SHUMË DHE RRALLË…

ASKUSH NUK DESHI ASKËND ASHTU SIÇ DO DONTE TA DONIN… DASHURIA DHE LOGJIKA NGJAJNË ME DIELLIN DHE HËNËN. KUR LINDË NJËRA, PERËNDON TJETRA… KUR NUK KE ATË QË DO, DUHET TË DUASH ATË QË KE… MESHKUJT DUAN PAK DHE SHPESH, NDËRSA FEMRAT SHUMË DHE RRALLË…

Përktheu: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

 • Askush nuk deshi askënd ashtu siç do donte ta donin.
 • Dashuria është si deti. Mijëra e gëzojnë dhe njëri e paguan.
 • Dashuria nuk është ndjenjë, por art.
 • Unë të desha, ti ishe e dashuruar. Nuk është e njëjta gjë.
 • Dashuria është çështje fizike. Martesa është çështje kimie.
 • Dashuria është synimi. Jeta është udhëtimi.
 • Dashuria dhe logjika ngjajnë me diellin dhe hënën. Kur lindë njëra, perëndon tjetra. (E VËRTETË).
 • Në dashuri askush nuk jep shpjegime. Dashuria e detyron tjetrin të kuptojë vetë.
 • Kur nuk ke atë që do, duhet të duash atë që ke.
 • Të duash është e vështirë. Të të duan është e lodhshme.
 • Meshkujt duan pak dhe shpesh, ndërsa femrat shumë dhe rrallë./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top