You Are Here: Home » Gnomonologji » MË KUJTON DIKË QË NUK NJOH… NJERIU RRON ME SHPRESËN SE DO TË BËHET KUJTIM… THELLËSIA DUHET TË JETË E FSHEHUR. KU? NË SIPËRFAQE… PADITURIA NUK ËSHTË PAFAJËSI, POR MËKAT…

MË KUJTON DIKË QË NUK NJOH… NJERIU RRON ME SHPRESËN SE DO TË BËHET KUJTIM… THELLËSIA DUHET TË JETË E FSHEHUR. KU? NË SIPËRFAQE… PADITURIA NUK ËSHTË PAFAJËSI, POR MËKAT…

Përktheu: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Burri ka gjithmonë dy karaktere: të vetin dhe atë që i jep gruaja.
  • Njerëzit që s’qeshin kurrë, nuk janë seriozë.
  • Njeriu rron me shpresën se do të bëhet… kujtim.
  • Kujtesa është një ndjesi mungese, dhe mungesa na tërheq.
  • Kujtimet janë e kundërta e shpresave tona.
  • Më kujton dikë që nuk njoh…
  • Thellësia duhet të jetë e fshehur. Ku?… Në sipërfaqe.
  • Padituria nuk është pafajësi, por mëkat.
  • Pafajësia dhe bukuria kanë vetëm një armik: Kohën./albStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top