You Are Here: Home » Gnomonologji » VAZHDO…

VAZHDO…

Shqipëroi: Lorena Stroka, MA in Specialised Translation

“Ndërgjegjia është nëna e fatit të mirë…”

Ke parë ndonjëherë ndonjë afarist apo profesionist të suksesshëm dhe ke thënë se sa fatlum është?!

Shumë herë fati nuk ka fare lidhje me këtë. Puna përkushtuese dhe sakrificat, nga ana tjetër, kanë shumë lidhje.

Njerëzit e sukseshëm e përballojnë dështimin. Luftojnë demonët e tyre, e ngrenë kokën lart dhe vazhdojnë./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top