You Are Here: Home » Gnomonologji » Ekzistenca » KUR MËSOHESH ME PËRBINDËSHIN, FILLON DHE I NGJAN… SA TË ASHPRA JANË GRATË E MIRA! SA TË DOBËT JANË BURRAT E KËQINJ!…NJERI I LIG ËSHTË AI QË I PËLQEN TË TURPËROJË TË TJERËT… MUND TË KËPUSËSH TË GJITHA LULET, POR S’MUND TË PENGOSH ARDHJEN E PRANVERËS!

KUR MËSOHESH ME PËRBINDËSHIN, FILLON DHE I NGJAN… SA TË ASHPRA JANË GRATË E MIRA! SA TË DOBËT JANË BURRAT E KËQINJ!…NJERI I LIG ËSHTË AI QË I PËLQEN TË TURPËROJË TË TJERËT… MUND TË KËPUSËSH TË GJITHA LULET, POR S’MUND TË PENGOSH ARDHJEN E PRANVERËS!

Përktheu: Lorena Stroka, MA in Specialised Translation

 • Sa të ashpra janë gratë e mira! Sa të dobët janë burrat e këqinj!
 • Njeri i lig është ai që i pëlqen të turpërojë të tjerët!
 • Ndryshimi nuk është kurrë humbje, është thjesht ndryshim.
 • Nuk mund të kthehem pas tek e djeshmja sepse isha dikush tjetër.
 • Kur mësohesh me përbindëshin, fillon dhe i ngjan.
 • Vetëm një gjë mund ta pengojë ëndrrën të bëhet realitet. Frika e dështimit!
 • Kurrë nuk është vonë që të bëhesh ai/ajo që do të doje të ishe bërë.
 • Mund të këpusësh të gjitha lulet, por s’mund të pengosh ardhjen e pranverës.
 • Ajo që s’ndodhi kurrë, është ajo që s’dëshiruam kurrë!
 • Të “drejtat” e grave janë detyrimet e burrava.
 • Më mirë ta bësh një grua të skuqet se sa të qeshë./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top