You Are Here: Home » Gnomonologji » E mbaj mend si tani herën e parë kur bëra dashuri… ende e ruaj faturën…

E mbaj mend si tani herën e parë kur bëra dashuri… ende e ruaj faturën…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Për burrin dëshria seksuale është uri, ndërsa për gruan oreks.
  • Ndryshimi midis seksit me pagesë dhe atij falas, është se ai me pagesë zakonisht kushton më pak.
  • E mbaj mend si tani herën e parë kur bëra dashuri…  ende e ruaj faturën.
  • Njerëzit janë të vetmet kafshë që mund të bëjnë seks telefonik.
  • I dalloj menjëherë burrat që s’kanë përvojë në seks. Janë të paaftë të ndalojnë qoftë dhe pak./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top