You Are Here: Home » Gnomonologji » Ekzistenca » JA PSE NDODHEMI NË KËTË BOTË…

JA PSE NDODHEMI NË KËTË BOTË…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

Lynn Andrews

Lindëm në këtë botë për të arritur tek drita, por ndriçimi është e vetmja gjë që ne kemi frikë. Mësuesit më thoshin se Nëna Tokë është një ndërtesë shkollore plot me pasqyra dhe se çdo njeri apo rast që ndeshim, është një reflektim i nevojës sonë të brendshme për të mësuar.

Gjendemi në këtë botë për të kërkuar rrugën që na çon në shtëpinë tonë. Shtëpia është ndriçimi, banesa jonë e brendshme me Perëndinë./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top