You Are Here: Home » Gnomonologji » Poezia shkruhet me lotë, proza me gjak dhe historia me bojë të padukshme

Poezia shkruhet me lotë, proza me gjak dhe historia me bojë të padukshme

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Poezia shkruhet me lotë, proza me gjak dhe historia me bojë të padukshme.
  • Lotët janë gjuha fisnike e syve.
  • Lotët që derdh për veten tënde janë shenjë dobësie. Lotët që derdh për të tjerët janë shenjë fuqie.
  • Ata që nuk qajnë kurrë, janë të mbushur me lotë./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top