You Are Here: Home » Gnomonologji » Njeri cinik quhet ai që di çmimin e gjithçkaje dhe vlerën e asgjëje! Qentë na mbivlerësojnë, macet na nënvlerësojnë, ndërsa derrat na sillen siç na takon!

Njeri cinik quhet ai që di çmimin e gjithçkaje dhe vlerën e asgjëje! Qentë na mbivlerësojnë, macet na nënvlerësojnë, ndërsa derrat na sillen siç na takon!

albstroka-blog-lorena-strokaFOTOShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

  • Detyra jonë e vetme ndaj historisë është ta shkruajmë përsëri…
  • Njeri cinik quhet ai që di çmimin e gjithçkaje dhe vlerën e asgjëje!
  • Pasionet e mëdha janë privilegj i atyre që nuk kanë asgjë për të bërë…
  • Tri gjërat që urrej që shumë në jetë janë: Birrat e ngrohta, kafja e vakët dhe femrat “e ftohta…”
  • Qentë na mbivlerësojnë, macet na nënvlerësojnë, ndërsa derrat na sillen siç na takon!/albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top