You Are Here: Home » Gnomonologji » Mirësjellja nuk kushton asgjë dhe i blen të gjitha… Arti është gënjeshtra që na ndihmon të përziejmë të vërtetën… Kur them të vërtetën, nuk e bëj për të bindur ata që nuk e besojnë, por për të mbështetur ata që e dinë…

Mirësjellja nuk kushton asgjë dhe i blen të gjitha… Arti është gënjeshtra që na ndihmon të përziejmë të vërtetën… Kur them të vërtetën, nuk e bëj për të bindur ata që nuk e besojnë, por për të mbështetur ata që e dinë…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Mirësjellja nuk kushton asgjë dhe i blen të gjitha…
  • Kush do të na ruajë nga rojet…?
  • Për gratë, çdo ide ka një fytyrë…
  • Atij që nuk i shkëlqen fytyra nuk do të bëhet kurrë yll.
  • Arti është gënjeshtra që na ndihmon të përziejmë të vërtetën…
  • Kur them të vërtetën, nuk e bëj për të bindur ata që nuk e besojnë, por për të mbështetur ata që e dinë…
  • Gënjeshtra ka shpejtësi, ndërsa e vërteta ka rezistencë./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top