You Are Here: Home » Gnomonologji » KOHA ËSHTË TRAJTA E PALËVIZSHME E PËRJETËSISË SË LËVIZSHME… KOHA, ERA, FATI DHE GRUAJA NDRYSHOJNË ÇDO SEKONDË… ÇDO NJERI KA TË DREJTË TË VRASË KOHËN, POR VETËM TË TIJËN, JO TË TË TJERËVE…

KOHA ËSHTË TRAJTA E PALËVIZSHME E PËRJETËSISË SË LËVIZSHME… KOHA, ERA, FATI DHE GRUAJA NDRYSHOJNË ÇDO SEKONDË… ÇDO NJERI KA TË DREJTË TË VRASË KOHËN, POR VETËM TË TIJËN, JO TË TË TJERËVE…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Koha është trajta e lëvizshme e përjetësisë së palëvizshme.
  • Koha është gjëja më e pavarur.
  • Koha, era, fati dhe gruaja ndryshojnë çdo sekondë.
  • Koha është diçka që njeriu mundohet të vrasë, dhe në fund vritet nga ajo.
  • Në dashuri koha është çast dhe çasti kohë.
  • Koha është korrigjuese gabimesh.
  • Çdo njeri ka të drejtë të vrasë kohën, por vetëm të tijën, jo të të tjerëve./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top