You Are Here: Home » Gnomonologji » Qëndro larg kënaqësisë që lindë trishtim… Trishtimi është fqinji më i afërt i marrëzisë…

Qëndro larg kënaqësisë që lindë trishtim… Trishtimi është fqinji më i afërt i marrëzisë…

lorena-stroka-biografia-foto-albstroka-blogShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

  • Trishtimi është fqinji më i afërt i marrëzisë…
  • Qëndro larg kënaqësisë që lindë trishtim…
  • Bëj atë që mendon se është e drejtë, akoma dhe nëse të përgojojnë për këtë. Sepse turma është gjykatësi më i keq i çdo gjëje të mirë.
  • Kur e pyetën njëherë Periandrin: Çfarë është liria? Ai u tha: Dija e brendshme e veprimeve tona.
  • Njeriu është i vdekshëm me frikërat, dhe i pavdekshëm me dëshirat.
  • Shpërblimi i një mendimi të zgjuar është gjithmonë… fitorja!/albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top