You Are Here: Home » Gnomonologji » Oh, dashuria. Është mjaft e vërtetë, do ta gjesh një ditë. Por ç’e do ka një armik vdekjeprurës: JETËN

Oh, dashuria. Është mjaft e vërtetë, do ta gjesh një ditë. Por ç’e do ka një armik vdekjeprurës: JETËN

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Letërsia merret kryesisht me njerëzit që bëjnë seks dhe jo me njerëzit që rrisin fëmijë. Ndërsa jeta është krejt e kundërta.
  • Jeta e një beqari është një mëngjes i mirë, një drekë neutrale dhe një darkë e mjerueshme.
  • Mirëmëngjes, natën e mirë, kjo është jeta.
  • Oh, dashuria. Është mjaft e vërtetë, do ta gjesh një ditë. Por ç’ e do ka një armik vdekjeprurës: JETËN.AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top