You Are Here: Home » Gnomonologji » MOS HIQ DORË…

MOS HIQ DORË…

Shqipëroi: Lorena Stroka, MA in Specialised Translation

Benjamin Franklin

“Energjia dhe këmbëngulja mund të mbizotërojnë gjithçka…”

Arritja e qëllimeve tona mund të jetë rraskapitëse. Do të vijë një ditë, që do duash të heqësh dorë. Do të ketë raste që nivelet e enrgjisë tënde do të bien plotësisht, dhe do të vetëpyetesh se pse merr mundimin dhe ngrihesh nga shtrati. Por ja, ecën, dita-ditës, sepse beson në vetvete dhe ke vendosmërinë dhe forcën për të mbështetur këtë besim./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top