You Are Here: Home » Gnomonologji » ËSHTË SHENJË BUDALLALLËKU QË DIKUSH TË MERRET SHUMË ME TRUPIN TËND…

ËSHTË SHENJË BUDALLALLËKU QË DIKUSH TË MERRET SHUMË ME TRUPIN TËND…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Është shenjë budallallëku që dikush të merret shumë me trupin tënd.
  • Është turp të rënohet trupi kur shpirti mbahet ende mirë.
  • Trupi nuk gënjen kurrë.
  • Fillo ta shikosh veten si shpirt me trup dhe jo si trup me shpirt./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top