You Are Here: Home » Gnomonologji » *Kujdes mendimet e tua, bëhen fjalë. Kujdes fjalët e tua, bëhen veprime. Kujdes veprimet e tua, bëhen vese. Kujdes veset e tua, bëhen karakter. Kujdes karakterin tënd, bëhet fati yt…

*Kujdes mendimet e tua, bëhen fjalë. Kujdes fjalët e tua, bëhen veprime. Kujdes veprimet e tua, bëhen vese. Kujdes veset e tua, bëhen karakter. Kujdes karakterin tënd, bëhet fati yt…

Përktheu: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Më mirë të shkruash për veten tënde dhe të humbësh lexuesin, se sa të shkruash për lexuesin dhe të humbësh veten tënde.
  • Kujdes mendimet e tua, bëhen fjalë. Kujdes fjalët e tua, bëhen veprime. Kujdes veprimet e tua, bëhen vese. Kujdes veset e tua, bëhen karakter. Kujdes karakterin tënd, bëhet fati yt.
  • Mund të përmbledh në një fjalë gjithçka mësova për jetën: vazhdon…
  • Fillimisht do të injorojnë, në vazhdim do të përqeshin dhe në fund do të luftojnë. Dije se atëherë i ke mundur të gjithë./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top