You Are Here: Home » Gnomonologji » Njerëzit nuk janë skllevër të fatit, por të mendjes së tyre… Mos iu frik jetës që do të ndalojë një ditë, por asaj që nuk filloi kurrë… Bota filloi pa njeriun dhe do të përfundojë pa njeriun…

Njerëzit nuk janë skllevër të fatit, por të mendjes së tyre… Mos iu frik jetës që do të ndalojë një ditë, por asaj që nuk filloi kurrë… Bota filloi pa njeriun dhe do të përfundojë pa njeriun…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Njerëzit nuk janë skllevër të fatit, por të mendjes së tyre.
  • Nuk pushojmë së luajturi ngaqë u rritëm, por u rritëm sepse ndaluam së luajturi.
  • Mos iu frik jetës që do të ndalojë një ditë, por asaj që nuk filloi kurrë.
  • Besimi është si dashuria, nuk mund ta fitosh me dhunë.
  • Një burrë me karakter të fortë, nuk ka karakter të mirë.
  • Fati dhe karakteri janë emërtime të ndryshme të së njëjtës gjë.
  • Në fillim, gjinitë e njeriut ishtin tre, dhe jo dy si tani.
  • Bota filloi pa njeriun dhe do të përfundojë pa njeriun.
  • Njeriu është e vetmja qenie që nuk pranon atë që është./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top