You Are Here: Home » Gnomonologji » TJETËR LËVIZJA, TJETËR VEPRIMI…

TJETËR LËVIZJA, TJETËR VEPRIMI…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

Benjamin Franklin

“Asnjëherë mos e ngatërroni lëvizjen me veprimin…”

Rendim vazhdimisht për të bërë gjëra… Lëvizim nga njëra mbledhje apo ngjarje në tjetrën, ndonjëherë pa arritur shumë gjëra.

Në fund të ditës, për sa prej tyre jemi vërtet krenarë? Kjo rendje, sa shumë e përmirëson jetën e dikujt (dhe tonën)? Bëni lëvizjen tuaj që të ketë një domethënie./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top