You Are Here: Home » Gnomonologji » TË GJITHË JETOJMË NËN TË NJËJTIN QIELL, POR JO TË GJITHË KEMI TË NJËJTIN HORIZONT… ËSHTË E LEHTË TË SHIKOSH DHE E VËSHTIRË TË PARASHIKOSH… TRISHTIMI SHIKON PAS. FRIKA SHIKON PËRRETH. BESIMI SHIKON LART… OPTIMISTI TË SHIKON NGA DUART DHE PESIMISTI NGA KËMBËT…

TË GJITHË JETOJMË NËN TË NJËJTIN QIELL, POR JO TË GJITHË KEMI TË NJËJTIN HORIZONT… ËSHTË E LEHTË TË SHIKOSH DHE E VËSHTIRË TË PARASHIKOSH… TRISHTIMI SHIKON PAS. FRIKA SHIKON PËRRETH. BESIMI SHIKON LART… OPTIMISTI TË SHIKON NGA DUART DHE PESIMISTI NGA KËMBËT…

Përktheu: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Të gjithë jetojmë nën të njëjtin qiell, por jo të gjithë kemi të njëjtin horizont.
  • Vetëm artistët dhe fëmijët e shikojnë jetën ashtu siç është në të vërtetë.
  • Është e lehtë të shikosh dhe e vështirë të parashikosh.
  • Trishtimi shikon pas. Frika shikon përreth. Besimi shikon lart.
  • Zemra shikon gjithmonë më parë se mendja.
  • Optimisti të shikon nga duart dhe pesimisti nga këmbët./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top