You Are Here: Home » Gnomonologji » PËRSOSMËRIA KA NJË TË METË SERIOZE: ËSHTË E MERZITSHME…

PËRSOSMËRIA KA NJË TË METË SERIOZE: ËSHTË E MERZITSHME…

Përktheu: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Asgjë nuk është e bekuar në gjithçka.
  • Përsosmëria ka një të metë serioze: Është e mërzitshme.
  • Asgjë e plotë nuk merr frymë.
  • Parajsa nuk është as vend dhe as kohë. Është përsosmëri.
  • Tejet i përsosur për të qenë i dëshiruar seksualisht./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top