You Are Here: Home » Gnomonologji » Gjithmonë doja një dashnore të trashë, por kurrë nuk gjeta asnjë. Për të më hedhur hi syve, gjithnjë mbeteshin shtatzënë

Gjithmonë doja një dashnore të trashë, por kurrë nuk gjeta asnjë. Për të më hedhur hi syve, gjithnjë mbeteshin shtatzënë

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Në qoftë se mendon se mjekra të bën të mençur. Atëherë, dashi duhej të ishte Platon.
  • Njerëzve tregoju gjithmonë pjesën tënde të përparme.
  • Një grua është aq e re sa dhe gjuri i saj.
  • Karakterin e një burri munda ta gjykosh nga pamja e gruas që ka në krah.
  • Burri, para se të dalë jashtë, mendon: “Si duhet të sillem?” Ndërsa gruaja: “Si duhet të vishem?”
  • Gjithmonë doja një dashnore të trashë, por kurrë nuk gjeta asnjë. Për të më hedhur hi syve, gjithnjë mbeteshin shtatzënë./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top