You Are Here: Home » Gnomonologji » Mos i beso kurrë njerëzit e zhgënjyer, zakonisht janë të paaftë!

Mos i beso kurrë njerëzit e zhgënjyer, zakonisht janë të paaftë!

Përktheu: Lorena Stroka

  • Pasiguria është më e keqe se zhgënjimi. (Robert Burns, 1759 – 1796, poet Skocez).
  • Kalova një mbremje të mrekullueshme, por jo sonte. (Groucho Marx, 1890 – 1977, aktor komik Amerikan).
  • Njoha njerëzit dhe desha kafshët. (Anonim).
  • Linda shumë vonë, në një botë tepër të lashtë. (Erik Satie, 1866 – 1925, kompozitor Francez).
  • Më e keqja nuk është kurrë zhgënjyese. (Claude Lelouch, regjisor Francez).
  • Mos i beso kurrë njerëzit e zhgënjyer. Zakonisht janë të paaftë. (Gustave Flaubert, 1821 – 1880, shkrimtar Francez).
  • Zhgënjimi është një lloj falimentimi. Falimentimi sepse shpenzojmë shumë në shpresa dhe pretendime. (Eric Hoffer, 1902 – 1983, shkrimtar dhe filozof Amerikan).

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top