You Are Here: Home » Gnomonologji » JETA ËSHTË E SHKURTËR, ARTI I PAKUFISHËM, MUNDËSIA MOMENTALE DHE EKSPERIMENTI I PASIGURTË…

JETA ËSHTË E SHKURTËR, ARTI I PAKUFISHËM, MUNDËSIA MOMENTALE DHE EKSPERIMENTI I PASIGURTË…

albstroka-blog-lorena-stroka-poeziShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

  • Jeta është e shkurtër, arti i pakufishëm, mundësia momentale dhe eksperimenti i pasigurtë…
  •  Lumturia gjendet brenda çdo gjëje, mjafton të dish ta nxjerrësh prej andej…
  • Njeriu është e vetmja kafshë që ha pa patur uri, pi pa ndjerë etje dhe flet pa patur asgjë për të thënë…
  • Të gjithë budallenjtë kanë një tipar të përbashkët: vëzhgojnë me hollësi çdo gabim të të tjerëve, dhe çuditërisht asnjë gabim të tyre!
  • Mundohu të arrish aty ku nuk mundesh./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top