You Are Here: Home » Gnomonologji » Për njerëzit me të vërtetë të ndershëm, dhjetë urdhëresat e Zotit përmblidhen në atë që është shkruar mbi hyrjen e manastirit Thelema: “BËJ ÇFARË TË DUASH!”

Për njerëzit me të vërtetë të ndershëm, dhjetë urdhëresat e Zotit përmblidhen në atë që është shkruar mbi hyrjen e manastirit Thelema: “BËJ ÇFARË TË DUASH!”

ALBSTROKA-BLOG-FACEBOOK-LORENA-STROKA-FOTO-LIBRA-WIKIPEDIAShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

  • Për njerëzit me të vërtetë të ndershëm, dhjetë urdhëresat e Zotit përmblidhen në atë që është shkruar mbi hyrjen e manastirit Thelema: “BËJ ÇFARË TË DUASH!”
  • Ndërgjegjia është si ari: sa më e pastër është, aq më të lartë e ka koston e shitjes.
  • Në qofë se do t’i flasësh keq dikujt, mos ia thuaj gojarisht, shkruaja në rërë, buzë detit.
  • Çdo mëkat krijon varësi, dhe faza e fundit e varësisë është ajo që ne e quajmë mallkim./albstroka.com

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top