You Are Here: Home » Gnomonologji » PASURIA E BËN GRUAN ARROGANTE, BUKURIA TË DYSHIMTË DHE SHËMTIA TË URREJTSHME… Që të tre janë të neveritshëm: i varfër dhe krenar, plak dhe kurvar, i pasur dhe dorështrënguar…

PASURIA E BËN GRUAN ARROGANTE, BUKURIA TË DYSHIMTË DHE SHËMTIA TË URREJTSHME… Që të tre janë të neveritshëm: i varfër dhe krenar, plak dhe kurvar, i pasur dhe dorështrënguar…

Përktheu: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Pasuria e bën gruan arrogante, bukuria të dyshimtë dhe shëmtia të urrejtshme…
  • Që të tre janë të neveritshëm: i varfër dhe krenar, plak dhe kurvar, i pasur dhe dorështrënguar.
  • Në përgjithësi njerëzit janë mosmirënjohës, të paqëndrueshëm dhe hipokritë: Parapëlqejnë t’i shmangen rrezikut dhe janë të babëzitur për fitim.
  • Miku që fsheh të metat tona është më pak i vlefshëm se armiku që na akuzon./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top