You Are Here: Home » Gnomonologji » NË DHEMBJE PAK NJERËZ QËNDROJNË BESNIKË… VETËM KUR VUAN KUPTON VËRTET…

NË DHEMBJE PAK NJERËZ QËNDROJNË BESNIKË… VETËM KUR VUAN KUPTON VËRTET…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Dhembja i bën të fortët më të fortë dhe të dobëtit më të dobët.
  • Në dhembje pak njerëz qëndrojnë besnikë.
  • Dëshirat janë burimi i trishtimeve.
  • Nëse do të më duhej të zgjidhja midis trishtimit dhe asgjësë, do zgjidhja trishtimin.
  • Vetëm kur vuan, kupton vërtet./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top