You Are Here: Home » Gnomonologji » Ekzistenca » Dëgjo, i tha koha mungesës: “të shikoj gjithmonë të trishtuar dhe më bëhet zemra copë. Vendosa të të quaj kujtim, dhe të të bëj më të bukur se prania”.

Dëgjo, i tha koha mungesës: “të shikoj gjithmonë të trishtuar dhe më bëhet zemra copë. Vendosa të të quaj kujtim, dhe të të bëj më të bukur se prania”.

albstroka-blog-lorena-stroka-gazetae-shqiptareShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

  • Askush nuk mund ta kthejë jetën prapa dhe të bëjë një fillim të ri, por, të gjithë mund të fillojmë nga sot të krijojmë një fund të ndryshëm…
  • Rëndësia e një sekreti varet nga njerëzit prej të cilëve duhet ta mbajmë të fshehtë…
  • Dëgjo, i tha koha mungesës: “të shikoj gjithmonë të trishtuar dhe më bëhet zemra copë. Vendosa të të quaj kujtim, dhe të të bëj më të bukur se prania”.
    “Nuk dua të më bësh më të bukur, por, më të gëzuar”, i tha ajo…
  • Fatkeqësia e botës rrjedhon nga përfundimet e këqija të egoizmit, që lindë përçarjen e qëllimshme, ashpërsinë, padrejtësinë dhe shfrytëzimin e të tjerëve… Virtytet humbasin brenda interesit, si lumenjtë brenda detit./albstroka.com/

© AlbStroka.com

 

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top