You Are Here: Home » Gnomonologji » E VËRTETA ËSHTË E THJESHTË DHE FJALA E SAJ AKOMA MË E THJESHTË…

E VËRTETA ËSHTË E THJESHTË DHE FJALA E SAJ AKOMA MË E THJESHTË…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Si shumë intelektualë të tjerë, ishte i paaftë të thoshte një gjë të thjeshtë, në mënyrë të thjeshtë…
  • Gjërat e mira, kur janë të shpejta, janë dy herë të mira.
  • E vërteta është e thjeshtë dhe fjala e saj akoma më e thjeshtë.
  • Mrekullitë e vërteta bëjnë pak zhurmë.
  • Zgjidhja më e thjeshtë, zakonisht është më e drejtë./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top