You Are Here: Home » Gnomonologji » Ku shkon një mendim kur është harruar?

Ku shkon një mendim kur është harruar?

Përktheu: Lorena Stroka, Master in Specialised Translation

  • Të jesh zot i vullnetit tënd dhe skllav i ndërgjegjes tënde.
  • Ku shkon një mendim kur është harruar?
  • Ndërgjegjia është thellësia e njeriut. Dashuria është gjerësia e tij.
  • Ndërgjegjia është diçka më shumë se thjesht një gjemb, është thika në mish.
  • Ndërgjegjia është ndjesia që dikush na ndjekë.
  • Ndërgjegjia e tij ishte e pastër, s’e kishte përdorur kurrë.
  • Ndërgjegjia e pastër është si puna e arit: sa më i pastër është, aq më shtrenjtë shitet.
  • Shumë njerëz i friken opinionit të tjerëve, pak prej tyre i friken ndërgjegjes së vet./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top