You Are Here: Home » Gnomonologji » Nuk duhet t’i zësh kurrë besë njeriut që as gabon dhe as dështon në atë që bën. Përse? Sepse ose është gënjeshtar, ose merret vetëm me gjëra të sigurta, të provuara dhe të parëndësishme…

Nuk duhet t’i zësh kurrë besë njeriut që as gabon dhe as dështon në atë që bën. Përse? Sepse ose është gënjeshtar, ose merret vetëm me gjëra të sigurta, të provuara dhe të parëndësishme…

fjale-te-arta-lorena-stroka-biografia-facebook-foto-albstroka-blogShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

  • Nuk duhet t’i zësh kurrë besë njeriut që as gabon dhe as dështon në atë që bën. Përse? Sepse ose është gënjeshtar, ose merret vetëm me gjëra të sigurta, të provuara dhe të parëndësishme.
  • Në qoftë se ata që flasin keq për mua, do të dinin se ç’mendim kam unë për ta, do të flisnin shumë më keq.
  • Në botë ka më shumë idiotë se sa njerëz.
  • Mëkati i vetëm është mediokriteti./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top